Categoriearchief: Reizen

Tijdens een groepsreis met noSun.nl beleef je meer

Wie graag reist, weet het wel: sommige dingen zijn nu eenmaal leuker in groep.
Vooral bij actieve avonturen midden in de natuur kan het deelnemersaantal wel eens in je voordeel spelen. En laat dit nu net de specialiteit zijn van de groepsreizen van www.noSun.nl.
De reisorganisator die al meer dan 10 jaar gespecialiseerd is in groepsreizen laat je grandioze bestemmingen binnen Europa ontdekken. Niet om klassieke bezienswaardigheden en volgepakte stranden te zien, maar om je actief dichter bij de natuur brengen. Deelnemers beschreven hun bestemmingen als verrassend en prettig anders.

In groepen van 6 tot 16 personen laat noSun je proeven van de meest markante Europese bestemmingen.

Wat dacht je van een wintersportavontuur in Lapland, een wandelvakantie in Mallorca met natuur en cultuur of een 3-daagse in de Ardennen?

Tijdens jouw belevenis krijg je uitgebreid de kans nieuwe mensen te ontmoeten en wie weet maak je nieuwe vrienden voor het leven. Ook als je alleen boekt, ben je er zeker van dat je goed terecht komt. De reisbegeleiding weet met hun zin voor groepsgevoel telkens weer een fantastische sfeer te creƫren, waar er ook aandacht is voor jou als individu. ZOOVER vertaalde dit in een score van maar liefst 9,4.

Ook zin om onmiddellijk te vertrekken? Via www.noSun.nl kun je vandaag nog je volgende sublieme reiservaring boeken!